حزام الاسد: شهر تعز را باید آزاد شده تلقی کنیم برتری دموکرات‌ها با ۱۱ کرسی بیشتر در مجلس نمایندگان آمریکا طبق نظرسنجی سی‌بی‌اس حزب الله لبنان: مقاومت گزینه‌ای ملی برای آزادسازی جنوب لبنان است نامزدی کندی برای ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۸ هکری که در سرقت اطلاعات اف‌بی‌آی دست داشت، در اردن دستگیر شد غریب‌آبادی: نظرات آمریکا درباره طرح هفت‌روزه ایران در حال بررسی است اولین هواپیمای ایرانی در فرودگاه نجف به زمین نشست / از سرگیری پرواز‌های دو کشور وزیر خارجه ارمنستان به تهران سفر می‌کند دومین نفتکش در تنگه هرمز منفجر شد توئیت ولایتی با کنایه به امارات و میزبانی از ترامپ: همسایه می‌ماند و مهمان می‌رود! عقب‌نشینی ناو آیزنهاور به ویرجینیا پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود!

عراقچی: آمریکا نمی‌تواند با برگزاری نشست شورای امنیت جنایات خود را بپوشاند

عراقچی: آمریکا نمی‌تواند با برگزاری نشست شورای امنیت جنایات خود را بپوشاند سید «عباس عراقچی» در گفت‌وگو با «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل گفت: نقش مستقیم رژیم صهیونیستی در تسلیح و سازماندهی تروریست‌های مسلح و حمایت آمریکا از آنها محرز است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۷ - ۲۶ دی ۱۴۰۴ - 2026 January 16
کد خبر: ۲۹۹۵۴۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزیر خارجه ایران شب گذشته در گفت‌وگوی تلفنی با دبیرکل سازمان ملل گفت: جنایات فجیع ارتکابی علیه نیروهای انتظامی و مردم عادی، قتل کودکان و زنان، سوزاندن افراد، حمله به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی، آتش‌زدن تعداد زیادی آمبولانس‌ و ماشین‌ آتش‌نشانی، تخریب مساجد و مراکز فرهنگی، الگوبرداری از تروریسم داعشی است و خواستار محکوم کردن این جنایات از سوی سازمان ملل هستیم.

عراقچی ادامه داد: اقدام آمریکا در برگزاری نشست شورای امنیت سازمان ملل به بهانه رسیدگی به تحولات داخلی ایران، فرار رو به جلو است.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد: دولت آمریکا که با وضع تحریم‌های ظالمانه علیه ملت ایران و همدستی با رژیم صهیونیستی در تجاوز نظامی به ایران، مسئول کشتار هزاران شهروند ایرانی است و در جریان ناآرامی‌های اخیر نیز باعث کشتار صدها ایرانی توسط تروریست‌های مسلح شده است، نمی‌تواند با برگزاری نشست شورای امنیت جنایات خود را بپوشاند.  

این دیپلمات عالی رتبه جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: طرف‌هایی که خود سابقه طولانی در نقض سیستماتیک حقوق بشر دارند و همدست رژیم صهیونیستی در نسل‌کشی فلسطینیان هستند، فاقد هرگونه اعتبار و جایگاهی برای تظاهر به دلسوزی برای ایرانیان هستند.

در این گفت‌وگوی تلفنی، دبیرکل سازمان ملل نیز با اشاره به اهمیت احترام به حقوق بنیادین بشر از سوی همه دولت‌ها، هرگونه مداخله در امور داخلی سایر کشورها از جمله مداخلات نظامی را مردود شمرد و بر ضرورت احترام به اصول منشور ملل متحد به ویژه اصل منع توسل و تهدید به زور تاکید کرد./ایسنا

کلمات کلیدی: عباس عراقچی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha